Mit gondoltok a középiskolai koleszokról?
koleszos szeretnék lenni, eddig jókat hallottam róla, ami furcsa lehet, az itthoni tanulás után, hogy ott sok ember előtt kell tanulnom, többen vagyunk egy szobában, stb. meg nekem az a nagy problémám, hogy nagyon szagos szokott lenni a lábam. nem tudom hogy fogadnák ezt a szobatársaim.. szerintetek? ez ellen mit tudnék majd tenni? a nagywcézés nem szokott gondot okozni? hogy nem mertek a koleszban? én ilyenről is hallottam már.
a zöld mancs megy a válaszadóknak.
A középsulis kolikban van szilencium, ahol elvileg mindenki csendben ül és tanul a tanár felügyelete mellett. Na, ez tanárfüggő, úgyhogy én szabad szilós voltam, mert tudták, hogy tanulok anélkül is :D
A lábadra lehet olyan, hogy valamivel kened, ami csökkenti az izzadást, a cipődbe pedig vannak ilyen szagtalanító golyók, különféle házi trükkök, amitől kevésbé lesz érezhető. De szerintem ez szobatársfüggő, pont olyan, mint egy osztály, hogy ha akarnak beszólnak, ha nem, akkor nem. Ahogy jön az osztás, olyanokkal kerülsz egybe.
Hmm... nagyvécé... szerintem megszokod :) vagy figyeld meg ,hogy mikor üres nagyjából a vécé, és állj rá akkora :D nekem magától akkora állt be :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tanácsokat! felpontoztalak titeket. :)
én is szeretnék szabad szilós lenni. anya ezt vajon meg tudná ott beszélni hogy az legyek? itthon is tanulok ha nincs itthon akkor is, meg jó a tanulmányi eredményem, szóval tudja hogy tanulnék.
meg még azt szeretném kérdezni, hogy ott vannak tanárok akik segítenek a leckében pl?
Igazán nincs mit :)
Hát, nekem nem is szóltak, hogy kötelező a sziló, eléggé stréber fejem lehetett :D :D :D
Szerintem simán lehet, ha nem elégedettek, akkor beküldenek (havonta le kell adni a jegyeidet). De ha mondjátok, hogy egyedül jobban tudsz tanulni, akkor nem hiszem, hogy nem engedik. Azért az a kis magány jól fog jönni.
Valószínűleg igen, de a kolitól függ, hogy milyen tanárt tudnak felvenni, mert sima pedagógiaszakos tanár is lehet nevelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!