Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mit gondoltok a középiskolai...

Mit gondoltok a középiskolai év végi eredményeimről?

Figyelt kérdés

11. év vége:

Irodalom: 4

Nyelvtan: 4

Töri: 5

Matek: 3

Német: 4

Földrajz(nekem ez volt a választott érettségi tárgyam): 4

12. év vége:

Irodalom: 4

Nyelvtan: 4

Töri: 4

Matek: 2

Német 3

Földrajz: 5

És ezekhez ilyen érettségi:

Magyar 66% (4)

Töri(emelt) 90% (5)

Matek 50% (3)

Német 60% (4)

Földrajz (emelt) 63% (5)

Matekból és németből javítóztam utólag, a két emeltet pedig szintén utólag csináltam meg! Gyógypedagógiára vagy törire szeretnék jelentkezni az ELTÉn! :) Mit gondoltok, alapjában véve milyen mind a tanulmányi, mind pedig az érettségi eredményem?

2014. szept. 4. 16:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Pont tizedikben rontottad le a törit, amikor a legérdekesebb? Nagyon munkás szak a törtnéelem BA is, sok könyvtári munkával. A gyógypedagógia meg egyszerre kihívás észben és lélekben (értsd: sokat kell tanulni, és nehéz hivatás). Biztosan felkészültél ezekre?
2014. szept. 4. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát a töri mindig is nagy álmom volt, mert lenyűgöző tudománynak tartom, ami egész középiskolás éveimet végigkísérte! :) És lehet hogy munkás, de azt hiszem megbirkóznék vele! :) A gyógypedagógia egyenlőre csak egy kósza gondolat eddig, és inkább a történelemre hajlok, de ez is felmerült lehetséges opcióként! És igen, sajnos 12.-ben sikerült egy 1-est beszereznem egy fránya II. vh-s dogával, amit már a szín ötös átlagommal sem tudtam kompenzálni! :( És egyébként összességében mit gondolsz az érettségimről? :)
2014. szept. 4. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Az rendben van, ha ilyen területen mennél tovább.
2014. szept. 4. 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
És mit fogsz kezdeni a töri diplomáddal?
2014. szept. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!