Pótfelvételizek, de nincs meg a középiskolai bizonyítványom! Mit tehetek?
Minden bizi megvan, kivéve a középsulis, és néhány tárgyra nem nagyon emlékszem, hogy milyen eredményem volt.
2007-ben érettségiztem egyébként, azóta volt néhány költözésünk, lehet, hogy elkallódott. Most nagyon kétségbe estem, ugyanis aug.12. a pótfelvételi határideje, és elég kevés esélyem lesz, hogy az eredetit előkerítem. Sajnos arra meg már nem emlkszem, hogy irodalomból milyen érdemjegyet kaptam 11. év végén.... Alapjáraton az érettségi eredményem lesz beszámítva, mivel az a tanulmányi eredményeimhez képest jól sikerült. De ha fals eredményeket írok véletlen (mert tényleg nem emlékszem pontosan), akkor az elég ciki.
Milyen lehetőségem van? A képző intézményben adnak felvilágosítást ezügyben? Már nem is ott lakom. Vajon telefonon meg tudják mondani? Egyáltalán létezik ilyen, hogy valaki nem találja a bizonyítványt? :D
Hát az nem úgy van, hogy te csak beírsz valamit magadtól. Akkor mindenki 5-ösöket írna, nem gondolod?
Anno be kellett szkennelni a 11.-12. eredményét.
A volt sulidnál érdeklődhetnél, hogy ilyenkor mit kéne tenned.
Mondjuk 2007-hez képest rendesen megemelték a ponthatárokat van mikor emelt szint és nyelvvizsga kell hozzá hogy egyeltalán legyen esélyed.
(Hogy én mennyire utálom ezt a xar Bolognai rendszert. A régi sokkal jobb volt, mikor felvételi vizsgát kellett tenni és nem ilyen pontvadászat volt mint most. A régi diplomának is még mindig nagyobb az értéke.)
Köszi a választ. Akárhogy túrtam fel ismét a régi szobámat, sehol nem találom. És CSAK ezt nem, minden más megvan...
A linkelt oldal konkrétan az érettségi bizonyítvány másolatának kiállításáról szól. Vajon a tanulmányi eredményekről is ki lehet kérni?
Hétfőn személyesen be fogok menni a középsuliba, és szívből remélem, hogy találok így a nyár közepén olyasvalakit, aki ki tudja nekem állítani a hivatalos másolatot (időre....).
Anno mindannyiunkat regisztráltak a felvi.hu-ra, de hogy több mint 7 éve milyen jelszót és felh.nevet adtam meg, az most egy igen jó kérdés... Biztos, hogy töltöttem fel dokumentumokat, mivel jelentkeztem egy suliba, ahova egyébként nem vetek fel, és így fel is adtam, máshol próbáltam szerencsét. Próbáltam belépni az oldalra, kevés sikerrel. Esetleg a felvi.hu Bp-i irodájába, ha személyesen bemegyek, vajon foglalkoznak-e velem?
Csodával határos módon megtaláltuk a bizit :)
Egyébként közben kiokítottak, hogy valóban a régi képzőintézménybe kell menni, és ott nekik ki KELL adniuk egy másodlatot az elért eredményekről, akár érettségi, akár sima középiskolai bizonyítvány. Ez néhány nap alatt megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!