Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik érné meg jobban elvégez...

Melyik érné meg jobban elvégezni? Humán/emberi erőforrás vagy gazdálkodás menedzsment? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni? Lenne egy pár kérdésem.

Figyelt kérdés

Melyiknél van több matek? Melyikkel találok könnyebben munkát? Mennyire nehéz elvégezni? Röviden mi a kettő között a különbség?

Illetve melyiket hol érdemes elvégezni ahhoz,hogy "érjen" is valamit a diploma?

Köszönöm a válaszokat!

2014. okt. 29. 13:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és nem éreztem hátrányát, sőt.

Az angolt sztm mindenképpen tanuld meg, de a suliban úgyis van minimum három félév szakmai angol. Azt gondolom, hogy mivel a diplomához úgyis kell egy gazdasági szakmai közép, nem olyan nagy sztori négy év alatt egy felsőfokút nyelvismeretet összehozni, ráadásul az Erasmussal egyébként is ki lehet menni külföldre fél évre, szóval meg lehet tanulni.

A fizetés változó van aki, 80 nettóval kezd van, aki 250-nel ez attól függ mennyire veszed komolyan a sulit... annyit elárulhatok, hogy a BIG4 nem fizet rosszul.

Ha még kérdésed van inkább privátban írj, mert nem mindig nézegetem a gyikot.

2014. okt. 29. 17:50
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)

Akkor ha lesz még kérdésem írok privit. :)

2014. okt. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!