Gazdálkodás-menedzsment szakon konkrétan milyen matek anyagokat tanulnak? Mi a legnehezebb matek?
Első vagyok.
Nézd nekem a középszintű matekom 70%-os lett, tény, hogy semmit nem tanultam rá. Analízisből az első vizsgán átmentem, arra viszont tény, hogy készültem.
A csoporttársam 96%-os emelt matekot írt, másodéven is fel kellett vennie, mert a harmadik vizsgán ment csak át.
Hidd el, nem azon múlik, hogy a gimibe neked milyen jegyeid vannak/voltak/lesznek, sőt akinek jól sikerül az emeltje, azok el vannak ájulva maguktól és úgy vannak vele, hogy minek ezt tanulni, na hát nem is húzzák sokáig.
Az egyetemre, főiskolára át kell kapcsolni szellemileg is. Egyébként ha gyakorolsz rá akkor nem agysebészet az analízis és nem zugfőiskolára járok.
Bár ha már gazdasági szak, akkor én inkább a pénzügy-számvitelt javaslom, a módszertani tárgyak ugyanazok, mint gm-en, szóval az alapozók mindenhol közösek a két szakon. :)
Nézd, nem azért hülye a kérdés, mert nem lehetne összehasonlítani, hanem azért, mert ha azt mondom, hogy könnyebb, ugyanolyan vagy nehezebb az neked nem mond semmit hiszen nincs tapasztalatod sem a BME mérnök képzése kapcsán, se a gazdasági képzések vonatkozásában.
Ilyen összehasonlításokat akkor érdemes végezni, ha már valahol van tapasztalatod, muszáj legalább egy fix dolog, amihez viszonyítani tudsz, ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!