Melyik érné meg jobban elvégezni? Humán/emberi erőforrás vagy gazdálkodás menedzsment? Melyikkel lehet jobban elhelyezkedni? Lenne egy pár kérdésem.
Melyiknél van több matek? Melyikkel találok könnyebben munkát? Mennyire nehéz elvégezni? Röviden mi a kettő között a különbség?
Illetve melyiket hol érdemes elvégezni ahhoz,hogy "érjen" is valamit a diploma?
Köszönöm a válaszokat!
Másodév végén már teljes 8 órás állásom volt egy nemzetközi könyvvizsgálónál, Pesten és vidéken is dolgozunk.
Egyébként a nagyobb cégek mindig interjúztatnak a PSZF-en, bármikor elkezdhetsz dolgozni a szakmában.
Értem az tök jó :)
És a matek mennyire nehéz? Mennyire tanulható?
minden megtanulható, ráadásul a teljes tananyag videoi fent vannak a matekos tárgyakból sőt a számvitelesekből is az eaymaths-en, majdnem mindenki onnan tanul...tény, hogy rá kell feküdni a módszertani tárgyakra, de inkább egy kicsivel több erőfeszítés és egy normális diplomád lesz, minthogy életed végéig állandóan azon gondolkozz, hogy akkor mi legyen tovább...
amúgy a PSZF-en a psz-es diploma mellé megkapod a mérlegképest is, én sem könyvelek, de vésztartaléknak mindig ott van és könyvelőt mindig keresnek, ha minden kötél szakad....több lábon kell állni manapság
Okés,köszi.
Viszont az az igazság, hogy soha nem voltam valami penge matekból, de el akarok kezdeni matektanárhoz járni, már mostanság ismételni/újratanulni azt amit nem tudok ill. újra érettségizni. Valamint fizetősön végezném,vidékről mennék fel Pestre.
Szóval ez elég kockázatos vállalkozás lenne a részemről, és kicsit bizonytalan vagyok, bele merjek-e vágni, menni fog-e ez nekem.
Sajnálom,hogy téged kérdezgetlek,biztos van jobb dolgod is, de nem ismerek olyan embert aki ezt elvégezte volna, ezért nem tudok senkitől tájékoztatást/segítséget kérni, csak neten utána olvasgatni. :)
Nem távoktatásra gondoltam, hanem nappalira, csak fizetős lenne. Nappalin biztos könnyebb a helyzet.
Hát szeretnék belevágni de nagyon átgondolom még, köszi szépen a segítséget.
Mennyire fontos a nyelvismeret?(A diplomához is kell persze, de azon kívül,mennyire használod) Te milyen nyelveket beszélsz?
Nem akarok indiszkrét lenni, de akinek sikerült elvégeznie a sulit , pályakezdőként mennyi fizetésre lehet számítani?
Nők mennyire tudnak ezzel a diplomával érvényesülni?
Egyébként ha eszembe jut még valami akkor itt kérdezhetek?
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!