Érdemes-e sulit váltanom?
Pécsi srác vagyok(16). A sulimban nem nagyon érzem úgy hogy a közösség része lennék, barátaim se nagyon vannak, még haverokbol sincs tul sok.. Nem nagyon érzem jól magam ott ahol vagyok. Viszont a fent leirtak miatt nem vagyok túl beszédes tipus, eléggé zárkózott vagyok a SULIBAN. Otthon nem.
A kérdés pedig az lenne, hogy érdemes-e sulit váltanom? Arra gondoltam hogy esetleg kollégistaként járhatnék Budapesten valamelyik központi kerület egyik középsulijába. Ez az ötlet onnan jött hogy néha családdal felmegyünk Bp-re és nagyon tetszik hogy ilyen sok ember van, a város maga, a nagyvárosi élet. Tudom ez lehet hogy furcsán hangzik de tetszik. Illetve a szüleimmel sem jövök ki szerintem elég jól. Szóval szerintetek érdemes-e ebben gondolkodnom és ha igen akkor melyik középsulit ajánlanátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!