Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érdemes lenne szakot váltanom?

Érdemes lenne szakot váltanom?

Figyelt kérdés
Idén felvételiztem a BGF-re gazdaságinformatikusnak de egyenlőre nagyon kevésnek találom a programozói képzés részét. Azon gonolkodtam hogy újra jelentkezem jövőre programtervező informatikára. Szerintetek megéri az egy év kihagyást?

2014. okt. 4. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nézd meg (vagy kérdezd) hogy tudsz-e tárgyakat akkreditálni a képzésből. Szerintem megéri, de 1 évet nem lógatnám a lábam.
2014. okt. 4. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát most ezt úgy terveztem hogy az első félévet elvégzem ha már elkezdtem aztán passzívra rakom magam. De utána se csupán lézengeni terveztem. Addig keresnék munkát és csinálnék egy felsőfokú nyelvvizsgát.

Te esetleg programtervező infomatikusnak tanulsz? Ha igen akkor lehetne néhány kérdésem privátban?

2014. okt. 4. 14:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor bátran, nem fogsz elszokni a tanulástól sem. Munkatapasztalat is hasznos.

Mérnökinformatikusnak tanulok, ha így is él a kérdés akkor nyugodtan.

2014. okt. 4. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!