Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mi legyek ezek alapján? Most...

Mi legyek ezek alapján? Most kell faktot felvenni!

Figyelt kérdés

2 hét múlva írják össze a faktokat, de nem tudom mi szeretnék lenni, vagyis nem tudom milyen faktok kellenek.Ebben kérem a segítségeteke, hogy szerintetek ezekkel mi lehetnék?!

Inkább reál mint humán. Érdekel a töri,föci,kémia,biosz.Nyelveket is jól beszélek, de az idegenvezető,az nem jön be,meg az orvos sem nagyon...

Szerintetek? köszi előre is a gyors válaszért.

2010. jan. 25. 17:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah, és még annyit hogy nagyon érdekel az igazság felderítése, rendőr mégsem lennék...inkább vmi törvényszéki szaki:)
2010. jan. 25. 17:45
 2/7 anonim válasza:

17:43

Kedves kérdező!

Te lány vagy?

2010. jan. 25. 18:00
 3/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok, igen:)
2010. jan. 25. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

ha komolyabban érdekelnek a természettudományok (mint engem is:))) ) akkor kémia, biosz... vagy matek.

A matek akkor előnyös, ha pl kémia vagy mondjuk biosz szakon szeretnél tovább tanulni.

Egyébként az hogy jelentkezel egy faktra nem kötelez semmire, attól még nem kell emelt szintű érettségit tenned belőle. Ha érdekel vmi ott többet tudhatsz meg róla:)

2010. jan. 28. 17:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

előző vagyok

ha jól sejtem törvényszéki alatt mondjuk laboránst, helyszínelőt értesz

akkor jó a biosz, mégjobb a kémia

és persze a matek, mert azt is ismerni kell ám:)

2010. jan. 28. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:

töri

matek

2010. jan. 28. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2010. jan. 31. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!