Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Olyan 10 év múlva mennyre...

Olyan 10 év múlva mennyre fogják a munkavállalók a külső alapján felvenni a dolgozóikat? (bővebben)

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire számít egy munkahelyen a megjelenés? Itt nem az igénytelenségre gondolok, hanem az egyedibb kinézetre, pl. tetoválás, piercing, fültágító, színes haj, stb.
2010. okt. 24. 18:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Erősen. Akik felvesznek általában 30-40-es emberek. Az ilyenek meg általában nem szeretik a fiatal tacskókat. Akin ilyen "egyedi" kinézet van az még nem komoly ember, nem nőtt be a feje lágya.
2010. okt. 24. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez munkakör függő szerintem. Pl. egy programozónál, vagy egy telefonos ügyfélszolgálatosnál lényegében mindegy, h hogy néz ki, mert a munkamegbeszéléseken is max. a kollégákkal és a közvetlen főnökökkel találkoznak.

De mondjuk egy pincér egy nevesebb étteremben, egy bolti eladó, vagy egy recepciós nagyon nem mindegy hogy néz ki. Egész nap emberekkel foglalkozik, jó, ha jó benyomást tud tenni az ügyfelekre, és ez mondjuk egy nagydarab tetovált/ színes hajú fültágítós ember esetében nem biztos, h így van.

2010. okt. 24. 20:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a magam által megtapasztalt sztorijaimról ejtek szót.

Voltam külföldön gipszkarton szerelőként másfél évig. és volt 2 érdekes srác. az 1 ik kopasz és a feje is varrva volt. tágítója van piercingjei. és nem szólt neki a munkavállaló mint ahogy nekem se.

Én meg eleve úgymentem h van kint munka nincskedved jönni?

De miért is ne. Fogtuk magunkat azt cuccoltunk.

Muterom 1 cégnél alkalmazott. kérdezgettem őt is h mennyire foglalkoznak az ember kinézetével? mondta h nem annyira 1ik palinak televan a karja varrva színes mintával. Dícsérik mert szép.

Ha fiatal vagy és tervbe van pl a tetkó azt ne csináltasd meg max. de ha a pc-k és a tágító megvan azt kilehet venni ha esetleg megijednél később a dolog súlyától.

Nekem nem igen szóltak sehol. Voltam betanított melós gyárban. Annyi h amiről tudtam h veszélyes azt kivettem. a septumot benthagytam de a 2 40es tágítóim kivettem. mert nem lenne jó ha letépné a gép.

Ha van elképzelésed ahhoz mérten próbálj meg ragaszkodni.

Művészeti sulikban pedig tolerálják az extrém embereket és ez a munkahellyel is ígyvan.

19/F

2010. okt. 24. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
bocsi. nem munkavállaló hanem adó.
2010. okt. 24. 21:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Amúgy programozónak, grafikusnak tanulok, valami ilyesmi szeretnék lenni majd.

Tehát semmiképp se pincér, recepciós, stb.

2010. okt. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!