BGF-PSZK-ra van esély 2-es matek érettségivel? (Pénzügy számvitel)
Levelezőn végezném valószínűleg, ill. költségtérítésesen.
Tudom,hogy elég kilátástalan a helyzet,de úgy érzem hogy sokat komolyodtam érettségi óta(Sajnos eléggé elszúrtam, nem vettem elég komolyan a dolgot, gondolván hogy úgy is hülye vagyok diplomához, minek készüljek rá,illetve nem is gondolkodtam azon hogy mi lesz velem a jövőben) de talán ha nagyon odateszem magamat sikerülni elvégezni.(Persze külön matektanár segítségével. Van szakmám, vendéglátós, de mégsem ezen a területen képzelem el magamat, ugyan itt tanultunk gazdaságit, matek részt és elméletet is, néha 3-as,de többnyire 4-5-ös voltam mindkettőből a 2 év alatt, nem tudom ,hogy ez mennyire számít. De szeretnék diplomát szerezni, olyat amivel megyek is valamire és erre gondoltam.
Szerintetek van esély arra hogy elvégezzem?Vagy felejtsem el?
(Normális válaszokat várok,köszönöm.)
"Egyébként anyukám is erre a szakra járt levelezőn, 2-es érettségije volt és már vagy 20 éve nem matekozott, mégsem csúszott évet a matek miatt"
Ez nagyon pozitív visszajelzés most nekem is.:) Szintén család és munka mellett szeretnék ide jelentkezni, tehát ez megnyugtató.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!