Szerintetek van esély hogy felvegyenek? 381 pontom van és a Bgf pénzügy-számvitel szakára jelentkeztem, ahol tavaly 388 volt a ponthatár.
én azt mondanám , még ha fel is vénnenek előbb vagy utóbb kihullnál...
mondjuk arra kiváncsi lennék h hogyan sikerült a matek érettségid
de kivánom h teljesüljön az álmod
ne képzeld, h egy köcsög vagyok, de több pont kellett volna
másrészt nem tudhatom, h miért nem sikerültek jobban az érettségieid, lehet lelki oka is
ha idén nem jönne össze, akkor írd újra azt az érettségid ami nem lett jó, és próbálkozz újra
az álmaid ne add fel
de azért h biztassalak, sokan azt mondják h csökkeni fognak a pontok főleg az olyan szakoknál ahová a matek kell, mert idén nehezebb volt, és rosszul sikerültek..
ha még fel is vennének, kolit nem fogsz kapni, mert a felvettek között a legalacsonyabb színvonalon vagy.
mivel alacsony színvonalon vagy, minimum kitűnőkre kell vizsgáznod, és évközben teljesítened, hogy ki ne csapjanak, vagy át ne tegyenek költségtérítésesre.
olyat vállalj inkább, amit teljesíteni is tudsz.
A matek állítólag nehéz volt. Előfordulhat, hogy csökken a ponthatár.
A kolit meg sztem szoc helyzet alapján adják, semmi köze a pontokhoz.
Jajj ugyan, nem kéne még jobban elkeseríteni, az szerintem túlzás, hogy hamar kibukna, 89 %-os matek mellett...:D
Nem hülye az illető, szóval ha felvennék szerintem símán végigcsinálná!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!