Emelt kémia érettségiről kérdeznék, SÜRGŐS?
Idén májusban nem jelentem meg szóbelin,mert nem értem el olyan %-ot amit szerettem volna,ezért jelentkeztem az októberi érettségire is,mondván,hogy adok egy esélyt magamnak...
Nem kellett kifizessem a 25 ezret mert első javítóvizsgának minősül a mostani...
Viszont úgy érzem nem fog sikerülni ez a 70-80%,még többet kellene gyakoroljak,főleg számolás terén
Kicsit elhamarkodott döntés volt a részemről,elég lett volna a 2015 májusira jelentkezni,addigra feltudom építeni a várat:)
Na most a kérdésem az lenne,ha én nem jelennék meg az októberi érettségin,ennek milyen következményei lennének?
Gondolok itt elsősorban arra,hogy májusban már ki kell fizessem a 25 ezret érte?
Mindenkit kérek,hogy a kérdésre válaszoljon,és ne negatív kritikákat írjatok,ez most így alakult,ez van....
Igazából a 25 ezret nem akarom kidobni az ablakon,bioszból természetesen ott leszek :D
Köszi előre is!
KérdésedbeN a válasz, októberbeN első javítóvizsgát kezdtél, azért ingyenes, májusbaN már nem lesz első, ezért fizetned kell érte. A vizsga mindenképpen sok pénzbe kerül, csak az a kérdés, hogy te fizeted vagy valaki más, és az állam nem óhajtja végtelenül támogatni az ilyen csiki-csukit. Pont azért van így, hogy komolyan vegyék az érettségit. Szóval igen, fizetni kell. Inkább menj el a szóbelire, semmit nem veszíthetsz vele.
Egy dolog nem biztos, hogy májusban is 25 ezer lesz, mert ha megemelik a minimálbért, megy fel a vizsgadíj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!