Mit kell tudni az emelt kémia érettségiről?
Figyelt kérdés
Októberben megyek, de nagyon félek tőle, olyan sok rosszat hallottam róla. Állítólag a számolások nagyon nehezek, de én az elmélettől is félek. Aki esetleg volt ilyenen, elmondaná a tapasztalatait? Milyen feladatgyűjteményből készült, mennyit tanult rá, tényleg nehezek e a számolások stb?2012. jún. 27. 19:20
1/4 anonim válasza:
Sokat tanultam rá. Sz.r lett, mert az idei emelt kémia volt a legnehezebb az összes közül. Ennyi! A tied már biztos könnyebb lesz....
2/4 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy az enyém könnyebb lesz? Egyébként mindenki azt mondja, hogy a sajátja volt a legnehezebb. Ezt nem tudom megerősíteni, a kémia tanárom mindig azt mondja, hogy évről évre nehezebb, tehát van benne realitás, de speciel én idén az emelt bioszt semmivel nem éreztem nehezebbnek a tavalyihoz vagy az azelőttihez képest, pedig elég sokan ki voltak itt akadva. Na mind1. És egyébként hogy készültél rá? Tanárral, vagy egyedül? Feladatgyűjtemény(ek)?
2012. jún. 27. 22:39
3/4 anonim válasza:
Onnan lehet tudni, hogy az idei emelt volt a legnehezebb, hogy van átlag kimutatás.
4/4 A kérdező kommentje:
Ja egyébként ma beszéltem egy kémia tanárral, aki középszinten vizsgáztatott, és ő is mondta, hogy mind a közép mind az emelt szint idén nagyon nehéz volt. Emelt szinten az országos átlag vmi 42 vagy 45 %. Hát igen, ez tényleg elég durva. Meg mondta, hogy van egy diákja, aki októberben volt kémiából középszinten és 94 % lett neki. De ő ezt megismételte hátha jobb lesz, és idén szintén középszinten csak 72 %-ot írt. Egy 94 után... tehát idén akkor tényleg lehetett vmi, ha ilyen eredmények lettek. Remélem a ponthatárokon is erősen meg fog látszani, hogy ilyenek voltak az érettségik.
2012. jún. 28. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!