Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mehetek még az orvosira? Újra...

Mehetek még az orvosira? Újra kell majd érettségiznem?

Figyelt kérdés
Szóval nekem a pályaválasztás elég nagy fejtörést okozott, mivel nehéz volt 18 évesen eldöntenem mivel akarok foglalkozni. Végül arra jutottam hogy mindenáron az orvosira akarok menni, de késő volt(január) hogy elkezdjek készülni az emelt szintű biológia és kémia érettségire. Azonban bejutottam a kiválasztott egyetem egészségtudományi karára, ápolónak tanulok jelenleg, de továbbra is orvos akarok lenni. Ha elvégzem az ápolóit, akkor utána újra kellene érettségiznem hogy bejuthassak az orvosira, vagy számít hogy már szereztem egy egészségügyi diplomát azon az egyetemen? (Az etk-ra nem volt követelmény az emelt szintű biológia/kémia érettségi)
2014. okt. 19. 12:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
a sok nyomoro-nc itt ijesztgeti egymást,főleg az orvostanhallgatók,azt sem tudod ,hogy miről beszélsz te szeren-csétlen! azthiszed,hogy nincs nehezebb az orvositól,röhögnöm kell,én is betudnák jutni,ha 4 évig jártam volna egy szakos osztályba,így nem kell nagy teljesítmény,csak a pofádból vegyél már vissza.
2014. okt. 20. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!