Mihez fogtatok, ha nem jött be az egyetem?
Nekem nem teljesen ez a helyzet, de kicsit hasonló: első félév után jöttem rá, hogy rossz irányba mentem egyetemen, és katasztrofális lett a félévem. Gondoltam rá, hogy passzív félévet vállalok és dolgozom, de előbb megpróbáltam elintézni, hogy átvegyenek egy másik szakra, hátha az jobban megy. :) Nem lehet, hogy neked is csak a szakirány választás jött ki rosszul? :/
Még várok a bizottság döntésére, hogy mi lesz, mindenesetre ha mégsem engednek át vagy csak szeptembertől mehetek, és így lesz egy munkás félévem, megírom hogy alakult, ha akkor még aktuális a dolog. :D
Egyébként, nekem minden, már dolgozó felnőtt ismerősöm azt mondta, hogy megéri kijárni az egyetemet, mert a jövőben nem lehet majd rendes állást kapni diploma nélkül. :/ Nem tudom, mennyire van igazuk, de azért gondoltam, ezt is leírom. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!