Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Mihez fogtatok, ha nem jött...

Mihez fogtatok, ha nem jött be az egyetem?

Figyelt kérdés
Olyan válaszokat várok, hogy akinek valamiért nem jött be az egyetem (otthagyta) mihez kezdett, most mennyire megy jól a sora, és meg-e bánta a döntést.
2010. jan. 24. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem nem teljesen ez a helyzet, de kicsit hasonló: első félév után jöttem rá, hogy rossz irányba mentem egyetemen, és katasztrofális lett a félévem. Gondoltam rá, hogy passzív félévet vállalok és dolgozom, de előbb megpróbáltam elintézni, hogy átvegyenek egy másik szakra, hátha az jobban megy. :) Nem lehet, hogy neked is csak a szakirány választás jött ki rosszul? :/

Még várok a bizottság döntésére, hogy mi lesz, mindenesetre ha mégsem engednek át vagy csak szeptembertől mehetek, és így lesz egy munkás félévem, megírom hogy alakult, ha akkor még aktuális a dolog. :D

Egyébként, nekem minden, már dolgozó felnőtt ismerősöm azt mondta, hogy megéri kijárni az egyetemet, mert a jövőben nem lehet majd rendes állást kapni diploma nélkül. :/ Nem tudom, mennyire van igazuk, de azért gondoltam, ezt is leírom. :))

2010. febr. 1. 08:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Ugyanez a helyzet. Már jelentkeztem mésik szakra, ez a félév meg munka nekem is. :S
2010. febr. 2. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!