Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Nagyon cink lenne "visszakéred...

Nagyon cink lenne "visszakéredzkedni"?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet, hogy év elején iskolát váltottam, mert az előző sulimban egészségügyet tanultam, de sajnos kiderült, hogy abszolút nem nekem való, így átmentem máshova, ami egy szakmunkásképző. Máshova nem tudtam volna menni, mert megbuktam, persze pont az egészségügyis tantárgyakból és mert gyakszin 3 napon is rosszul lettem és haza kellett jönnöm, pótolni pedig nem tudtam..Na de most rájöttem, hogy rosszul döntöttem, az előző sulimból nem kellett volna eljönnöm, csak másik szakra (környezetvédó) átmenni. Szerintetek, ha most visszamegyek és mondom az igazgatónak, hogy hibáztam, és megbántam, hogy otthagytam azt a sulit, van rá esély, hogy visszavegyen?

Előre is köszi a válaszokat!

2014. okt. 4. 21:50
 1/6 anonim válasza:
100%
Akkor minél gyorsabban kérdezd meg. Ilyen helyzetben voltam én is, de január környékén jöttem rá, hogy nem akarok a szakmunkásba járni. Aztán már csak a következő évben vettek vissza érettségis osztályba, és akkor is majdnem a lejjebb lévő osztályba raktak ( nem akarták beszámolni az első két évem, pedig az is rendes szakközepes volt). Röviden ennyi. Most kérdezd még meg, ne várj.
2014. okt. 4. 22:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Hétfőn akkor bemegyek és megkérdezem.:)

Remélem engedni fogják. Olyan rossz ilyenkor rájönni, hogy mekkora bakit követett el az ember.:O

2014. okt. 4. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Na, holnap reggel kell mennem az igazgatónőhöz. Mit mondjak, hogy nagyobb esélyem legyen visszakerülni?:)
2014. okt. 8. 18:08
 4/6 anonim válasza:
Na? Sikerült? ;)
2014. okt. 26. 22:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos, de nincs vész, találtam másik sulit.:)
2014. okt. 26. 22:56
 6/6 anonim válasza:
Aha, értem hát végülis ígyis Happy End :D. Énis hasonló cipőbe járok sajnos. Év elején át mentem máshova,csak hát megbántam már,azért írom mert énis vissza iratkozáson gondolkozom és kíváncsi lennék miket mondott az igazgató kb,és hogy mi volt az oka hogy nem jött össze a dolog?
2014. okt. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!