Nagyon cink lenne "visszakéredzkedni"?
Szóval, az a helyzet, hogy év elején iskolát váltottam, mert az előző sulimban egészségügyet tanultam, de sajnos kiderült, hogy abszolút nem nekem való, így átmentem máshova, ami egy szakmunkásképző. Máshova nem tudtam volna menni, mert megbuktam, persze pont az egészségügyis tantárgyakból és mert gyakszin 3 napon is rosszul lettem és haza kellett jönnöm, pótolni pedig nem tudtam..Na de most rájöttem, hogy rosszul döntöttem, az előző sulimból nem kellett volna eljönnöm, csak másik szakra (környezetvédó) átmenni. Szerintetek, ha most visszamegyek és mondom az igazgatónak, hogy hibáztam, és megbántam, hogy otthagytam azt a sulit, van rá esély, hogy visszavegyen?
Előre is köszi a válaszokat!
Hétfőn akkor bemegyek és megkérdezem.:)
Remélem engedni fogják. Olyan rossz ilyenkor rájönni, hogy mekkora bakit követett el az ember.:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!