Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Rendőr szeretnék lenni!...

Rendőr szeretnék lenni! Bűnmegelőzős. Merre induljak?

Figyelt kérdés
Sokáig nem tudtam, mihez kezdjek. Érettségim van és van szakmám is, de ez nem igazán ,,elég". Szívesen lennék rendőr, de nem tudom, hogy milyen iskolába mennyek, ugyanis a Fősulihoz kellene már rendőri végzettség (vagy nem?).. Középiskolát pedig újra elkezdeni nem biztos, hogy kifizetődő lenne. Ráadásul munka mellett a nappali tanrend szinte megoldhatatlan. Létezik valamilyen ,,gyorstalpaló", ami után tovább tanulhatnék? (Ha egyáltalán alkalmas vagyok erre a munkakörre?)

2014. szept. 27. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Milyen rendőr akarsz lenni? Van 2 éves okj-s rendőrképzés pl. miskolc,körmend,adyliget stb... Itt szállás kaja ellátás ingyenes. Egyetemre meg elég jó érettségi kell.
2014. szept. 27. 12:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos, ahogy tájékoztattak túlkoros vagyok, hogy rendőr legyek.. ez van.. Köszi a választ!
2014. szept. 27. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogy OKJ-s, jesszus. :D

Rendészeti szakközépbe, aminek csak a neve szakközép, valójában érettségi utáni képzés, semmit sem kezdesz újra, 35 év a korhatár.

2014. szept. 27. 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Most nézem a nevedet, ha igaz az 1985, akkor nem vagy túlkoros, nem tudom, ki mondta ezt a hülyeséget... Főiskolára azt hiszem, 25 vagy inkább 30 év a korhatár, egyébként nem kell hozzá rendőri végzettség. Csak azt nem tudom biztosan, hogy akkor is ingyenes-e a képzés, ha már nincs állami féléved, de szerintem igen.
2014. szept. 27. 14:01
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as te hülye vagy, ne hangoztasd légyszíves. ha neked az okj-ról egyszerre a műkörömépítő jut eszedbe attól még a rendészeti iskola is OKJ rendszerű:

[link]

2014. szept. 28. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Az nem baj, hogy ide az mehet, aki már rendőr?

"A képzésre az jelentkezhet, aki rendelkezik

középiskolai érettségi bizonyítvánnyal,

a Rendőrség állományában hivatásos szolgálati viszonnyal, és vállalja a képzési szerződésben megfogalmazottakat, valamint

„B” kategóriájú gépjármű-vezetői engedéllyel, illetve vállalja, hogy azt a szakmai vizsga időpontjáig megszerzi."

Ha nem tudsz olvasni, nem hangoztasd légy szíves.

2014. szept. 28. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!