Kozmetikus vagyok. Nagyon szeretnék még tanulni. Milyen irányban induljak el? Bővebben lent.
Nos eléggé leszűkítetted a kört, ha matek és kémia nem jöhet szóba.
Mivel a teljes humán irányoknak semmi de semmi a köze a kozmetikához. Vagy nem kell hogy valamilyen módon kapcsolódjon a szakmádhoz?
Te is tudod hogy szinte minden szakon van valamennyi matek, méh közigazgatás vagy jogász szakokon is.
Neked matek nélkül a nyelv szakok vagy az egyéb bölcsész szakok maradnak. Ha megmondanád mit szeretnél dolgozni a jövőben akkor többet tudnék segíteni.
A dietetikuson gondolkodtál már? Szerintem jól beleillik ebbe a szépség, egészség kozmetika vonalba, és szerintem nem is olyan nehéz, hogy ne tudd elvégezni.
Az orvosit nem ajánlom. A bőrgyógyászat finoman fogalmazva gusztustalan, pláne hogy a nemibetegségeket is ők kezelik.
Nos így már egyszerűbb segíteni.
Egészségügyi szervező alapszak, egészségturizmus szakiránya
Én is kozmetikus vagyok szintén, és ma volt a diplomakiosztóm ezen a szakon. Bár én rég nem dolgozok kozmetikusként, de van kapcsolódás a szak és a szépségápolás között. Ha eü. szakközepes voltál akkor neked ez menni fog, igaz van benne matek, de nem vészes hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!