FSZ képzésre járok a volt sulimba. Hulladékkezelési technológus, de nem maradok a szakon. Milyen egyetem számolja be a képzést? (További infó)
Volt szó arról, hogy technikum lesz, és hátha bevenné a Corvinus a pontokba. Aztán kiderült, hogy nem. Most viszont, hogy ez nem technikus lesz, hanem FSZ képzés, újra felmerül a kérdés, hogy beveszik-e? Osztálytársam szerint igen, de csak idén (ami nekem rossz).
Egy kicsi köze van azért a közgázhoz. Tanulunk (majd) jogot, kis közgázt, vállalkozást, logisztikát, stb.
dehogyisnem számít be!!!
ha valamilyen szempontból illyeszkedi az FSZ ahhoz az alapképzéshez,amire menni akarsz,igenis beszámít.
2.vagyok
Idézek egy a felsőfokú szakképzést definiáló oldalról:
íme:
" A felsőfokú szakképzés az új típusú bolognai rendszerben lényegében a többciklusú képzés első lépcsője, mely az érettségire épül, OKJ szakképesítést ad, és a szakirányú felsőoktatási intézményekben kreditpontok formájában beszámítható a további tanulmányok során (ez intézményfüggő, az adott felsőoktatási intézmény adhat róla információt)"
Tehát lehet h.beszámítják,de nem minden esetben.Kérdezz rá adott intézménynél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!