Anatómia, élettan, kórélettan és társai megvannak, de nem akarok orvos lenni. Mit kezdhetnék ezekkel, ahol elfogadják őket, és kicsit előrébb lennék, de nem eü?
Ááá én is asztalos akarok lenni de cseszhetem mert már a belgyógy szigóm is megvan.
Amúgy szerintem az orvosis tárgyak EÜ-n kívül semmire nem jók.
Nem rosszindulatból, hanem poénból írtam.
Ami pedig a második részét illeti az meg a személyes véleményem. Igazából nincs olyan tárgyunk amit máshol használni lehet. Maximum biológián lehet sejtbioszt vagy humán élettant elfogadtatni.
Van több lehetőséged:
1. Elvégzed az orvosit, és elmész kutatni (valamelyik elméleti intézethez Ph.D-zni). Én ezt tettem. Így nem leszel klinikus, az orvosi pályához a kutatásaidnak lesz némi köze, esetleg oktatsz.
2. Elmész más, de biológiai irányultságú pályára (pl. biológus, biotechnológus, biomérnök). Esetleg gyógyszerész, bár az eü. Esetleg állatorvos, (nem tudom, hogy ez eü-nek számít-e), bár ott nem biztos, hogy ezeket elfogadják, mivel ott állatélettan, állatanatómia, stb. van. De ilyenekben érdemes gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!