Melyik a jobb megoldás ha eredményt is akarok és családi életet is?
Alaphelyzet: 3-már közösségbe járó-gyerek,napi pár órát igénybe vevő otthoni munka,háztartás.
1. verzió: iskola minden szombaton. Előnye hogy benne vagyok a vérkeringésben,hátrány,hogy csak heti 1 teljes nap van a családra.Igaz,csak a szorgalmi időszakban
2.verzió: távoktatás. Minden adott-web előadások,anyagok stb- együtt lehetek a családdal,de nem vagyok ott,így nem tudom valóban eredményesen fel tudok-e készülni
Ti hogy döntenétek?
Ezt neked kell eldönteni. Ha tudsz otthon tanulni (nálam az a baj hogy az itthoni környezet könnyebben kizökkent a tanulásból), akkor 2.
Amúgy az 1-est választanám (kompromisszumot kell kötni a család és tanulás között). Hét közben van időd a háztartásra, szombaton tanulsz, vasárnap a családé.
1-es ha végezni is akarsz és nem csak pénzt időt és energiát kidobni az ablakon.
Amit írsz az teljes rabszolgaság.Már miért ne lenne el a családod nélküled heti 1 nap? Azt sem értem hogyan fordulhat meg a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!