Esti gimiből átiratkozás nappalira? (többi lent)
Figyelt kérdés
16 vagyok és eddig nagyon rosszul tanultam szimplán csak lustaságból meg lesz*romságból. Amúgy okos vagyok(szám, szerint 135 körüli iq) de elrontottam a lehetőségem egy jó iskolába való felvételire kétszer is.Most hát nagyon nem szeretem ezt a kifejezést de "megjött az eszem" és mivel nem akartam kihagyni még egy évet ezért beiratkoztam egy esti tagozatra. Fizikusnak akarok menni és hát elég nagy céljaim vannak ezért több szempontból is (phd, fizetés, lehetőségek kutatásra stb.) arra jutottam, hogy Angliába akarok kimenni egy jó egyetemre tanulni. A probléma az, hogy ehhez két tannyelvűben kéne tanulnom és érettségiznem. A kérdés az, hogy jövőre (10-edikben) mekkora eséllyel és mennyire nehezen tudnék átiratkozni egy két tannyelvű nappali tagozatra?2014. szept. 20. 23:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!