Szakközépből gyenge gimibe?
Figyelt kérdés
Sziasztok 9-edikes tanuló vagyok, és első látásra borzalmasnak tűnik ez az iskola az osztálytársaimtól főleg akik verik egymást, és attól félek hogy engem is, viszonylag erős okj-s szakközép iskolába járok programozóként, és egy gimnázium és szakközépiskolába szeretnék átiratkozni ami kb. ugyan ilyen fokon van, hogyan történik ez, van esélyem egyáltalán átiratkozni magam másik iskolába? Van egy volt osztálytársam a másik iskolában, ha tudom igazolni hogy 8 évig együtt jártunk és jó tanuló vagyok akkor nő az esélyem?2014. szept. 1. 19:25
1/2 anonim válasza:
Szia,
én úgy tudom, hogy az első három hónapban simán átvesznek innen-oda, hisz végülis meg is gondolhattad magad stb.
Szerintem menj be valamelyik szülőddel az igazgatóhoz /oda ahova jársz.. ha nem akarod megmondani,hogy miért is akarsz elmenni akkor, mond azt hogy meggondoltadmagad/ ő majd mondja a további dolgokat, de szerintem rögtön utána menjetek el a gimibe ahova szeretnéd hogy átvegyenek...
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2014. szept. 2. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!