Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Átiratkozás bizonyítvány...

Átiratkozás bizonyítvány nélkül, de hogyan? (többi lent)

Figyelt kérdés

Cukrásznak tanulok, de átszeretnék iratkozni egy másik iskolába, a szak maradna, de van egy kis gond: bizonyos problémák miatt ott hagytam a gyakorlati helyet, és az iskola szervezetlensége miatt/egyáltalán nem segítőkészek úgy döntöttem, hogy másik iskolába megyek, az iskola viszont visszatartja a bizonyítványt.

Azt mondták, hogy nem adhatják ki a séf aláírás nélkül, amit viszont nem bírtam megszerezni, mivel még az év vége előtt otthagytam őket. Még milyen módon tudom bizonyítani, hogy nappali tagozatos voltam?

2014. júl. 10. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
A tanévnek vége, nincs joguk semmilyen ürüggyel visszatartani a bizonyítványt.
2014. júl. 10. 21:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is így tudom, viszont közölték, hogy az aláírás nélkül senkinek sem adják ki, ami ezért is érdekes dolog, mert 3 hét kellett mire az évzáró előtt 2 nappal mondták, hogy most már foglalkoznak velem...
2014. júl. 10. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Én csak azt tudom mondani, hogy ez jogellenes. Ha a kormányhivatal oktatási főosztályához fordulsz, nem garantált, hogy nagyon megdicsérik az igazgatót.
2014. júl. 10. 22:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Talán a diákod megvan még
2014. júl. 11. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Valami kérvényt kéne írnod, hogy pl. a másik

iskola kéri a bizit eddig és eddig

2014. júl. 11. 11:24
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem bírtad már ki a tanév végéig?

Lehet úgy kiadnák, hogy az utolsó évi bizonyítványod

nem lenne benne, ha nem fejezted be a tanévet

2014. júl. 11. 11:26
 7/8 A kérdező kommentje:

A diákom még megvan, és mivel korábban rajtam kívül többen is otthagyták az éttermet és kaptak gyakorlati helyet, úgy döntöttem, hogy én sem várok tovább.

20 éves lány vagyok, az egyik "kolléga" pedig egyre hevesebben akart rávenni bizonyos dolgokra, amikor pedig nemet mondtam elkezdett keresztbe tenni, a séf is elintézte annyival, hogy "munka után próbálkozz nála". Erre a panaszra mindenhol annyival reagáltak, hogy más lányokkal is előfordult már, majd kerítenek új helyet.

2014. júl. 11. 14:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Még annyit elfelejtettem, hogy nem csak a tanévvégéig vagyunk gyakorlaton, hanem nyáron is megvan adva, hogy mennyit kell dolgozni.
2014. júl. 11. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!