Átiratkozás bizonyítvány nélkül, de hogyan? (többi lent)
Cukrásznak tanulok, de átszeretnék iratkozni egy másik iskolába, a szak maradna, de van egy kis gond: bizonyos problémák miatt ott hagytam a gyakorlati helyet, és az iskola szervezetlensége miatt/egyáltalán nem segítőkészek úgy döntöttem, hogy másik iskolába megyek, az iskola viszont visszatartja a bizonyítványt.
Azt mondták, hogy nem adhatják ki a séf aláírás nélkül, amit viszont nem bírtam megszerezni, mivel még az év vége előtt otthagytam őket. Még milyen módon tudom bizonyítani, hogy nappali tagozatos voltam?
Valami kérvényt kéne írnod, hogy pl. a másik
iskola kéri a bizit eddig és eddig
Nem bírtad már ki a tanév végéig?
Lehet úgy kiadnák, hogy az utolsó évi bizonyítványod
nem lenne benne, ha nem fejezted be a tanévet
A diákom még megvan, és mivel korábban rajtam kívül többen is otthagyták az éttermet és kaptak gyakorlati helyet, úgy döntöttem, hogy én sem várok tovább.
20 éves lány vagyok, az egyik "kolléga" pedig egyre hevesebben akart rávenni bizonyos dolgokra, amikor pedig nemet mondtam elkezdett keresztbe tenni, a séf is elintézte annyival, hogy "munka után próbálkozz nála". Erre a panaszra mindenhol annyival reagáltak, hogy más lányokkal is előfordult már, majd kerítenek új helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!