SZIE és BME gépészmérnöki kar?
Idén fogok érettségizni, és gépészmérnöknek szerenék továbbtanulni. Ahogy olvasgattam ezt a kettő egyetemet írják a legjobbnak és ezekről szerenék információt gyűjteni. Első sorban olyanoktól várok válaszokat akik oda járnak vagy nem rég végeztek, de természetesen minden információt szívesen veszek. Hogy áll fel egy átlagos nap? (előadások, órák, tanulás, szabadidő, esetleg dolgozni van-e idő) Milyen a kollégiumi élet?(szoktaktok-e együtt készülni, koleszba tanultok vagy máshol) Milyen a környezet?(szívesen jártok-e oda, normálisak a tanárok) Állásbörzék mennyire vannak?(ország több régiójából is jönnek-e cégek, könnyen lehet-e állást szerezni már az egyetem alatt is) A gépészeten belül a szak kiválasztása?(mit ajánltok, melyikek a legkeresettebbek, leghasználhatóbbak) Egyetem elvégzése után munkahelyen mennyire boldogultatok a rátok bízott feladatokkal, a munkáltató mennyire volt megelégedve veletek, és mennyire volt dinamikus a cégen belüli előrelépésetek?
Tudom, hogy ez elég sok kérdés és némi időbe telik megválaszolni, mégis ha lehetséges minnél több információt írjatok le.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!