Kollokvium, gyakorlati jegy, mit jelentenek ezek?
Szóval olvasgattam hogy a kollokvium vizsgás tantárgy a gyakorlati jegy pedig az órai munkát és a zh-kat nézi abból jön ki egy jegy és nincs vizsga, eddig ezt jól tudom?
Aztán nézem a felvett tárgyaim között és van hogy a gyakorlati jegyhez vagy a kollokviumhoz oda ír zárójelbe egy ilyet (3) vagy egy ilyet (5) ez most mit takar?
azt hogy 3-asra vagy 5-ösre kell tejesíteni és csak akkor van meg a tárgy vagy hogy van ez? segítsetek!! :)
Alapvetően jól gondolod, a kollokvium és gyakjegy dolgot. azzal a kiegészítéssel hogy van ahol a gyekjegyért beadandó dolgozat kell vagy ahol ez is az is, tantárgya és tanára válogatja.
3 vagy 5 jelentheti a kreditet (nem láttam a ti tanulmányi rendszereteket), de azt is hogy hány fokozatú az értékelés, van olyan tárgy ahol 3 fokozatú az értékelés van ahol öt.
A kollokvium a vizsgát jelenti. Tehát vizsgaidőszakba a félév anyagából kell számot adni és az lesz a kollokvium jegy. A gyakorlati jegy meg a gyakorlatra adott érdemjegy. Általában a kollokvium vizsgának előfeltétele a sikeres gyakorlat. Tehát ha nincs meg a gyak nem vizsgázhatsz.
Amúgy hova jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!