Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Minek tudnék továbbtanulni ha...

Minek tudnék továbbtanulni ha 2--3-as tanuló vagyok?

Figyelt kérdés

2014. jún. 5. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hol vagy 2-3-as tanuló.
2014. jún. 5. 21:08
 2/7 anonim válasza:
100%
2 éves szakmunkás OKJ-s iskolába. Attól függ,hogy érettségiztél-e még.
2014. jún. 5. 21:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Általános suliba járok
2014. jún. 5. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
Szakmunkaskepzobe, szakiskolaba. Azert altalanos iskolaban a 2-3 atlag eleg gyenge, nem hinnem hogy nagyon megerolteted magad a tanulassal... Aztan sirsz par ev mulva, hogy csak szalag melle vesznek fel biorobotnak.
2014. jún. 5. 21:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ohh még könnyen összeszedheted magad. Ha már nyolcadikba mész akkor célszerű szakmát tanulni, ott is ugyanúgy lesz érettségid szóval teljesen jó. Ha még öt-hatodikos vagy bőven van időd összekapni magad és javítani az átlagodon. Középiskolai felvételinél úgyis a központin elért pontszámok nyomnak a latba. Ha van olyan tárgy amiben erős vagy akkor gyúrj rá arra, mert a felsőoktatásban is elsősorban azokat az eredményeket nézik amik egy adott szakhoz szükségesek. Mondjuk egy magyar szakon a kutyát nem érdekli ki hanyas volt gimiben kémiából.
2014. jún. 6. 01:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is 2-3as tanuló voltam, inkább kettes általánosba, szakközépbe mentem, ahol első két évbe maradtam kettes tanuló, de utána belehúztam és NAGYON KEVÉS tanulással 3-as 4-es lettem, és érettségizek idén és mindenből meglett a 3-asom, sőt 4-em is lett. , szóval neked is ajánlom a szakközepet! utána meg eldöntöd mire vágysz..egy jó OKJ..vagy bármi:)
2014. jún. 6. 12:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Szakközépbe? Kettesekkel-hármasokka? Na az érdekes,mert a szakközepek színvonala ennél jóval magasabb! Nem szakmunkásképző volt?
2014. szept. 5. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!