Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miből állhat a BKF-mozgóképkul...

Miből állhat a BKF-mozgóképkultúra és médiaismeret alkalmassági vizsgája?

Figyelt kérdés

Felvi.hu-n az érettségi követelménykehez nem az van írva hogy 2 tantárgyat kell választani, stb.. Hanem hogy alkalmassági vizsga van, és gyakorlati vizsga.

Ez mit takarhat?

2010. jan. 16. 22:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
lehet hulyeseg, de esetleg magantanaros felkeszules mellett nezz minel tobb muveszfilmet... ez az elvontabb stilus (akar eletszemlelet) mindig bejon. en elso helyen fogom megjelolni ezt a szakot, es bar van tobb szakmabeli ismerosom, en a fotoetud keszitesetol felek igazan:)
2010. febr. 6. 14:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nézni kell művészfilmeket. Mi is néztünk órán.

Sőt az érettségin szerepelt is egy rövid filmrészlet,hogy képben vagyunk-e az ilyen művészettel.

Fotózástól,kamerázástól én is félek... Ajj mért nem olyan média beadandót választottam anno éretteségiként?!Mert volt video,meg fotózás,interjú,cikk alapján esszé.

És pont az interjú készítést + elemzést,meg a cikkeset választottam. ez van.

Most néztem a szabad bölcsész szakot is, ahol szakirányként lehet választani a : filmelmélet és filmtörténet írányt. Ez is tetszene.

Köszi a válaszokat. :)

2010. febr. 6. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:
jovoheten vizsga!!! uuristen. mar most ideges vagyok
2010. máj. 19. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!