Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Továbbtanulás: Elektronikus...

Továbbtanulás: Elektronikus ábrázolás vagy mozgóképkultúra és médiaismeret?

Figyelt kérdés

Most érettségizek és elsősorban azok tanácsára lenne szükségem akik tanulnak ilyen területen ,esetleg már dolgoznak hasonló területen és van tapasztalatuk.

Mire érdemes menni? Melyikkel lehet leginkább elhelyezkedni?Olyan képzés is érdekel ami esetleg hasonló, de keresettebbek mint az a kettő amit én említettem.Tehát a médiában,a reklám területén,film- fotó,arculat tervezés stb. ilyen területű továbbképzés érdekelne.Későbbiekben külföldön is szeretnék elhelyezkedni.

Vagy pl. e kettő közül melyik szakirányt ajánlanátok?

Mozgókép és méidaism. :mozgóképkultúra-terjesztő, digitális film, multimédia fejlesztő

Elektronikus ábrázolás: Webdesign,képanimátor,elektrográfia

2011. jan. 8. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az elektro képzés esetében Kaposvárra jönnél, inkább nem ajánlom.... Felvételizz a MOME-re, ha nagyon jó vagy. Kaposváron van a mozgókép és média is, ebből arra tippelek, valahol itt laksz. A mozgóképesek képzése is elég komolytalan. Elektrora Kaposvárra nehéz bekerülni az alkalmasságin, de a suliban hiába vannak Mac gépek, a tanítás elég gyér. Úgy kell odamenned, hogy tudsz arányosan élőmodellről emberalakot rajzolni, erre első évben szakmai tárgyak helyett tölteléktárgyakkal tömnek és kockákat fogtok rajzolni. Amúgy inkább az elektronikus grafikát ajánlom, azt is egy erős képzésben, pl. a MOME, de a Zichy Iparművészeti is színvonalas, ha nem jutsz be egyetemre elsőre. Párom Zichys volt, és több tudást szedett magára a 2 éves OKJ-s képzés alatt, mint itt az egyetemen.
2011. jan. 8. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha esetleg a médiának a kommunikációs, rádiós, tévés iránya érdekelne, akkor plusz infó, hogy a kommunikáció szakot teljesen átreformálják ettől a félévtől. Új tanszékvezető és tantestület farag egy gyakorlatorientált, erősebb képzést csinálni, mint volt.
2011. jan. 8. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
-csinálni, hoppá. Ez persze mind a KE-re vonatkozik.
2011. jan. 8. 19:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem Kaposvári, hanem egri vagyok, és az EKF-re gondoltam (Eszterházy Károly Főiskola).Hmm,a kommunikáció és médiatudományt is megnéztem, mármint amit írnak róla,de én abban valahogy kevesebb lehetőséget látok,mint a mozgókép és médiaismeretnél.

Portré már egész jól megy,gimiben rajz tagozatos vagyok, heti 4 óra rajzzal,de a nyelvek is jól mennek.

2011. jan. 8. 22:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Jöhetnek még vélemények, esetleg EKF esektől is.
2011. jan. 10. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!