Továbbtanulás: Elektronikus ábrázolás vagy mozgóképkultúra és médiaismeret?
Most érettségizek és elsősorban azok tanácsára lenne szükségem akik tanulnak ilyen területen ,esetleg már dolgoznak hasonló területen és van tapasztalatuk.
Mire érdemes menni? Melyikkel lehet leginkább elhelyezkedni?Olyan képzés is érdekel ami esetleg hasonló, de keresettebbek mint az a kettő amit én említettem.Tehát a médiában,a reklám területén,film- fotó,arculat tervezés stb. ilyen területű továbbképzés érdekelne.Későbbiekben külföldön is szeretnék elhelyezkedni.
Vagy pl. e kettő közül melyik szakirányt ajánlanátok?
Mozgókép és méidaism. :mozgóképkultúra-terjesztő, digitális film, multimédia fejlesztő
Elektronikus ábrázolás: Webdesign,képanimátor,elektrográfia
Nem Kaposvári, hanem egri vagyok, és az EKF-re gondoltam (Eszterházy Károly Főiskola).Hmm,a kommunikáció és médiatudományt is megnéztem, mármint amit írnak róla,de én abban valahogy kevesebb lehetőséget látok,mint a mozgókép és médiaismeretnél.
Portré már egész jól megy,gimiben rajz tagozatos vagyok, heti 4 óra rajzzal,de a nyelvek is jól mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!