Hallottam egy furcsa pletykát: a munkanélküli diplomásokat tényleg átképezhetik magukat rendőrré?
Nem pletyka!Sok munkanélküli diplomás (ha még benne van a korhatárban)jelentkezik rendészeti szakközépiskolába. 15-zörös a túljelentkezés a képzésre!
Csak nem átképzik őket, hanem maguk jelentkeznek tömegesen a rendészeti szakközépiskolába, mert így szeretnének biztos álláshoz jutni.
*5-ös vagyok
Igen 2 éves a rendészeti szakközepes képzés, erre jelentkeznek sokan diplomások is!!Igaza felvételi követelmény csak sima érettségi, de sok diplomás jelentkezik. Én miskolci vagyok, barátnőm a rendészeti szakközépben tanít, úgyhogy első kézből tudom hogy igaz. Természetesen az olyan diplomával rendelkezők jelentkeznek akik nem túl piacképes szakon végeztek, pl. andragógia, komm.média, tanító, ttk alapszakok végzettjei ilyesmi. Innentől egész jó kis karrier lehetőségük van rendőrségen belül,szerintem jó döntés a részükről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!