Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hallottam egy furcsa pletykát:...

Hallottam egy furcsa pletykát: a munkanélküli diplomásokat tényleg átképezhetik magukat rendőrré?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elég furcsa pletyka. Egyébként elvileg bárki átképzheti magát.
2014. aug. 29. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Persze ha még benne van a korban.
2014. aug. 29. 16:49
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es: Számomra ez abszolút legenda. Hány éves kor kell hozzá, és mennyi ideig tart az átképzés?
2014. aug. 29. 16:51
 4/8 anonim ***** válasza:
A kettes csak úgy értette, hogy van rá lehetőséged. Felvételizel rá és kész. A korhatárt nem tudom, harminc év körül vagy előtt van.
2014. aug. 29. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem pletyka!Sok munkanélküli diplomás (ha még benne van a korhatárban)jelentkezik rendészeti szakközépiskolába. 15-zörös a túljelentkezés a képzésre!

Csak nem átképzik őket, hanem maguk jelentkeznek tömegesen a rendészeti szakközépiskolába, mert így szeretnének biztos álláshoz jutni.

2014. aug. 29. 21:33
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös: De az is nyilván kétéves képzés...
2014. aug. 30. 07:37
 7/8 anonim ***** válasza:

*5-ös vagyok

Igen 2 éves a rendészeti szakközepes képzés, erre jelentkeznek sokan diplomások is!!Igaza felvételi követelmény csak sima érettségi, de sok diplomás jelentkezik. Én miskolci vagyok, barátnőm a rendészeti szakközépben tanít, úgyhogy első kézből tudom hogy igaz. Természetesen az olyan diplomával rendelkezők jelentkeznek akik nem túl piacképes szakon végeztek, pl. andragógia, komm.média, tanító, ttk alapszakok végzettjei ilyesmi. Innentől egész jó kis karrier lehetőségük van rendőrségen belül,szerintem jó döntés a részükről.

2014. aug. 30. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Nálatok mennyi a jelentkezés felső korhatára?
2014. aug. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!