Pályaválasztás?
Most leszek 4.-es gimnazista és nem nagyon tudom, hogy hova tovább. Matek, fizika faktos vagyok. A matekot szeretem, a fizikát kevésbé. Elég jó volt a bizim, 2 négyesem volt ( magyar, fizika). A szüleim nem nagyon akarnak beleszólni. Azt szeretnék, ha tovább tanulnék, de azt mondják: azt tanuljam amihez kedvem van. (Ami sajnos nem sokat segít a döntésben.)
Amiken gondolkozok: mérnök (még fogalmam sincs milyen), közgazdaság, alkalmazott matematikus. Esetleg dolgoznék egy bankban, mint fiókvezető vagy ilyesmi, de nem tudom mi kell hozzá.
És van még egy elképzelésem (direkt nem írom le, mert lehet valaki felismerne), ezzel meg az a bajom, hogy vidékre kéne költözni, 300 km-re a mostani lakhelyemtől. Nincs kedvem az összes barátomat, ismerősömet, rokonomat, alakulóban levő kapcsolatomat'elhagyni'. (Persze hétvégén haza lehetne utazni, de egy nap oda, egy vissza.....). Meg tudom, hogy ott is vannak emberek, lányok; ott is lehet ismerkedni, barátkozni, de akkor is elkeserít.:/
Képtelen vagyok döntést hozni. És egyre inkább stresszel ez a kérdés (nehezen is alszok..:C), már nagyon közeleg a döntési határidő (azt hiszem február). Ti mit csinálnátok a helyemben? Esetleg forduljak szakemberhez? De mit tudna segíteni, ki töltet egy tesztet és ennyi? 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!