Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha mondjuk mernoki egyetemre...

Ha mondjuk mernoki egyetemre szeretnek menni de olyan osztalyba jarok hogy nem tanulok fizikat (turizmus) akkor attol meg fel vehetnek?

Figyelt kérdés
mateken kivul semmilyen mas real tantargyat sem tanulok

2014. aug. 10. 18:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell nézni felvi.hu-n az érettségi követelményeket az adott szakhoz, amire szeretnél menni. Ha az "általános" reál tárgyakon kívül tanulszt valami olyat, amit elfogadnak, akkor felvehetnek, ha nem, akkor vagy elkezded tanulni önállóan/magántanárral és érettségizel belőle, vagy nem vesznek fel. Nézd meg az érettségi követelményeket!
2014. aug. 10. 18:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Vinni kell egy természettudományos tárgyat is, nincs biológia, se semmi?

Szerintem egyébként felvehetnek, ha pl. matek-infóból viszed a pontokat. Viszont ott nagyon nehéz lesz fizika nélkül :(

A matekot mennyire tanuljátok erősen?

2014. aug. 10. 20:57
 3/3 anonim ***** válasza:
én közgazdasági suliba jártam, 1 évig volt biosz és kémia, fizika egy évig se. most mérnöknek tanulok. ha van érettségid a szükséges felvételi tárgyból ami általában a mérnökinél matek + valami (biosz,kémia, fizika..) akkor felvesznek. nekem úgy, hogy nem tanultam egyiket sem csak 9.ben, biológiából volt a legkönnyebb felkészülni az érettségire.
2014. aug. 11. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!