Létezik még olyan diák, aki kizárólag könyvekből tanul, nem használ internetet?
Figyelt kérdés
Könyvtárba jár, és ott jegyzetel.2014. aug. 6. 17:37
1/4 anonim válasza:
Az egyetemi jegyzetek már elérhetők pdf formátumban sok esetben, akkor minek a könyvtárban ülni ha otthon is ugyanaz elérhető.
Az hogy most ugyanahhoz a jegyzethez az egyetemi honlapról jutok hozzá vagy könyvtárban ülök mindegy, ugyanazt olvasom vagy jegyzetelem ki.
Ha nincs ilyen akkor sem szeretek könyvtárban ülni, inkább kiveszem vagy ha megfizethető megveszem a jegyzetet/könyvet.
Nem részletezted mit értsz netről való tanulás alatt..azt hogy más által kidolgozott sok esetben hibás vagy avult anyagot letöltöm és azt tanulom-e akkor azt kell mondani hogy soha.
2/4 anonim válasza:
Szerintem nincs, vagy pedig nagyon ritka. Ma már mindent meglehet találni az interneten(néha téves infókat is sajnos). Boldog, boldogtalan ír mindenfélét. Ettől függetlenül szerintem nagyon hasznos tud lenni. Elsősorban attól, hogy gyorsan megtudhatunk bármit és ki sem kell hozzá mozdulnunk.
3/4 anonim válasza:
Még akadnak azért. Sok tankönyv, olvasmány nincs meg pdf formátumban. De a könyvtárban ülni én is csak akkor szoktam, amikor nem kölcsönözhető a könyv, de ha tudom, akkor is kifénymásolom belőle a nekem kellő részeket és otthon tanulok. Interneten nem szeretek tanulni, mert sok a téves információ. Az más, amikor a tanár tölti fel a jegyzetet vagy a MEK-ről töltök le egy könyvet. De a jegyzetet kinyomtatom, a netről olvasás meg nem az erősségem, mert bántja a szemem, szóval az ilyen MEK-es könyveket is inkább kiveszem a könyvtárból. Csak akkor fanyalodok rá a netről olvasásra, ha nincs több példány a könyvtárban.
4/4 anonim válasza:
"Szerintem nincs, vagy pedig nagyon ritka."
Elég gyakori egyes szakokon még mindig, hidd el. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!