Töriatlaszból és az új fajta Száray könyvekből sac/kb hány %-os emelt töriérettségit lehet írni?
Én idén pont igy csináltam. Egyedül készültem fel saját magamtól.
Habár jó sok készülést vett igénybe, de 77%-os írásbelim lett.
(a szóbelit ugye magamnak dolgoztam ki)
Azzal együtt 79%-os lett az emeltem.
Szia Kérdező! Ne mondj ilyet Magadra!
Egyébként elvileg a középiskolai tankönyveknek elégnek kell lenni az emelt szinthez, és nem árt az sem, ha töri faktra mész, emelt óraszámban tanulod a történelmet. A tanárok is sokat hozzá tudnak tenni.
Ajánlok még egy jó kis könyvsorozatot, amiből annak idején én is tanulgattam az emeltre, nekem nagyon hasznos volt. Helyi könyvtárban, esetleg az iskolád könyvtárában biztos hozzá tudsz férni.
Sok sikert!
70%. Bár én vettem ezek mellé még egy ELTE által összeállított szóbeli kidolgozott tételsort és azt is megtanultam. De nekem viszont sem tanárok, sem más nem segített. Néha-néha neten néztem utána dolgoknak, volt hogy anyagot csak neten találtam, mert a könyvben sem pedig a kiegészítő részekben nem volt.
Ha komolyan veszed és időt szánsz rá, akkor minimum 60% tuti lesz. Én 4 hónap alatt a nulláról kezdve elértem a 70%-ot.
Kérdező, ha így vélekedsz magadról, akkor miért akarsz történelemből emelt érettségizni? Válassz egy olyan tárgyat ami közelebb áll hozzád, és emeltezz abból.
Egyébként pedig nem ártana némi pozitív hozzáállás magadhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!