Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Aki felvette a diákhitel1-et,...

Aki felvette a diákhitel1-et, az mindenki megbánta?

Figyelt kérdés
Nekem fel kell vennem, hogy finanszírozhassam a megélhetésemet, de mindenkitől azt hallom, hogy majd jól megszívom miatta. Informatikusnak tanulok.

2014. aug. 6. 07:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy olvasok pozitív válaszokat is. Kezdtem rosszul érezni magam a sok véleménytől, hogy van egy ismerősöm, aki egész életében azt fizette, meg is bánta stbstb. :S
2014. aug. 6. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:
Az is jó egyébként, hogy ha van plusz jövedelmed (tanulmányi ÖD, később, ha jól tanulsz, konferenciákra jársz, publikálsz, akkor Köztársasági ÖD), akkor nem veszed fel és/vagy előtörlesztesz.
2014. aug. 6. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem muszáj volt, mivel hiába vettek fel államilag támogatott képzésre, apukám nem fizette tovább a gyerektartás, családi pótlék pedig sem járt... Így minden hónapban hozzá kell járulnom a rezsihez min 20 ezer forinttal, és akkor még nem ruházkodtam, nem ettünk, nem vettem semmit... Ha nem fizetek, akkor megyünk az utcára. Úgyhogy én nem bántam meg, mert így legalább lesz egy használható diplomám, amivel 100%, h lesz munkám. Munkát pedig első évben vállaltam mellette, de az majdnem a tanulás rovására ment...
2014. aug. 10. 14:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem bántam meg. Ez volt az egyetlen lehetőségem, hogy egyetemre menjek. Le kell nyelni ezt a békát.

Ne törődj a negatív véleményekkel!

2014. aug. 10. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!