Van itt olyan aki megbánta, hogy szakközépbe ment?
Figyelt kérdés
Én megbántam. A szakma érdekel de az osztály nagyon gyenge és utálom az osztályt. Az osztály kétharmada bukott. Össz vissz annyi előnye van, hogy érettségi után a technikusi nem 2 hanem csak 1 év. Van aki szintén megbánta?2013. okt. 13. 00:40
1/23 anonim válasza:
Én nagyon megbántam, mentem volna inkább gimibe mindig azt mondom, ilyen szakközepekbe mindig kretének az osztálytársak és csajok sincsenek.
2/23 anonim válasza:
Elsö: Ne általánosíts. Az a te bajod, hogy ilyen osztályba kerültél, de én is szakközépbe jártam és nagyon jó osztályom volt. Plusz ebbe az irányba tanultam tovább, szóval még hasznosabb is volt, mint egy gimi.
3/23 A kérdező kommentje:
A haverom is ebbe a suliba jött csak másik szakra és neki is nagyon rossz osztálya van.
2013. okt. 13. 12:12
4/23 A kérdező kommentje:
Jah és vannak lányok igaz kevesebb de ilyen alpári lányok nem kellenek.
2013. okt. 13. 12:35
5/23 anonim válasza:
Én meg teljesen más szakon tanultam tovább, az egész iskola elvette a kedvem az egész szakmától, a tanárok rosszak voltak nem tanítottak semmit, pedig a jobb szakközepek közé tartozik elméletileg...
6/23 A kérdező kommentje:
A tanárok nagy részével nincs bajom, de azért van pár akit utálok. A legnagyobb baj szinte az összes tanárral, hogy nem tudnak fegyelmet tartani. Hiába figyelek oda, meg rajtam kívül kb 5-6 ember mert 20 másik ordibál stb, a tanár meg nem tud mit csinálni velük.
2013. okt. 13. 12:59
7/23 anonim válasza:
Nálunk is kb. ez volt, a tanárok már leszarták az egészet annyira fegyelmezhetetlen osztály volt, még akit érdekelt az se írt hármasnál jobbat mechatronikából mert a tanár csak darált a táblára, letörölte majd újraírta, óra végén meg kisétált a teremből, rosszabbak voltak mint a cigók, 1 cigó osztálytársam volt a 30 ból és még ő is normálisabb volt... Csak az ilyeneket miért nem lehet kirúgni azt nem értem, miért kell eltűrni az ilyen embereket...
8/23 A kérdező kommentje:
Én se értem, hogy miért nem lehet őket kirugni pedig valamelyik már nem is tanköteles.
2013. okt. 13. 13:35
9/23 anonim válasza:
Na én ezért megyek gimibe.Plusz meg tervező-mérnök akarok lenni...:D
10/23 A kérdező kommentje:
Igazából bármelyik iskola (kivéve a szakmunkás) után lehetsz bármi, de a légkör szerintem sokkal jobb gimiben. Ezért bántam meg, hogy szakközépbe mentem.
2013. okt. 13. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!