Van itt olyan aki a SZÁMALK/META szakközépbe jár?
Nem tudom, miért írják itt, hogy nem érdemes a META-ba menni, meg hogy gyenge az oktatás. Én oda járok logisztikai ügyintéző képzésre, és a világon semmi bajom nincs vele! Csak pozitív tapasztalataim vannak, szerintem nagyon is megéri ide járni, tényleg használható szakmákat lehet tanulni, és jól meg is tanítják, amit kell! Ismerek más képzésre járó embereket is, és ők is azt mondják, hogy elégedettek, én még senkitől nem hallottam, és nem is tapasztaltam olyan sztorikat, amiket a neten lehet olvasni!
Szerintem csak egyesek nem akarnak tanulni, nem járnak be, ezért kirakták őket a képzésről, vagy megbuktak, és most itt szidják a sulit, hogy milyen rossz az oktatás, meg milyen gyengék, bénák a tanárok :D Igazából a tanárok jók, az anyagot leadják rendesen.
Az sem igaz, hogy mindenért fizetni kell, nem tudom ezt is miért írja az első válaszoló, én teljesen mást tapasztaltam.
Nem értem, mik ezek a negatív vélemények, én egyáltalán nem tapasztaltam ilyesmiket. Jó a társaság, az osztálytársak jófejek, én szeretek bejárni. Más képzésekre járó embereket is megismertem, nekik sincs semmi bajuk a sulival. Teljesen olyan, mint a legtöbb iskola, normális órákat tartanak, még a leadott anyagot is elküldik e-mailben, szóval lemaradni se lehet, ha esetleg beteg voltál és nem tudtál bent lenni órán.
Ezt a „mindenért fizetni kell” hozzászólást se értem, nem vettem észre, hogy lehúznának. A tanárok is sokat segítenek, rendesek, mindent elmagyaráznak külön is, ha kell. Én bátran ajánlom a sulit mindenkinek, szerintem megéri idejárni!
Szia,
A lányom jelenleg is oda jár, nekünk az első pillanattól szimpatikus volt az iskola. Én úgy gondolom, hogy ne a véleményeknek, hanem a saját szemednek kell hinni. Remélem tetszik az iskola, mi kifejezetten szeretjük, persze, gondok mindenhol, még a legjobb egyetemeken is vannak, de itt nagyon segítőkészek voltak velünk, bármi gond is adódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!