Mi kell ahhoz, hogy saját könyves, zenés vagy egy kisebb ruházati boltot nyithassak?
most megyek 11.-be és azon agyalok hogy mihez kezdjek ha leérettségiztem(most autószerelő szakon vagyok,de rájöttem hogy nem nekem való)
milyen végzettség kell ehhez, mennyi pénz ahhoz hogy belekezdjek? vagy egy okj-s tanfolyam után már lehetséges? esetleg kereskedelmi?
bármilyen tanács jól jön
Pár millió forint kezdőtőke kell.
Felméred, hogy hol lenne érdemes nyitni, milyen környék, mekkora forgalom várható.
Csinálsz egy céget, pl. Bt-t.
Beszállítókat keresel, ajánlatot kérsz.
Ha jó, akkor megveszed az árut.
Kiberled az üzletet, elkezded reklámozni (szórólap, üzlet ajtaja, ablaka, internet, saját honlap, stb.)
Berendezed a boltot, ha kell átépíted, közben eladót keresel az újonnan nyíló üzletbe. stb.
Én min. 10 millió alatt nem vágnék neki.
húha:) akkor ez esélytelen
esetleg üzletvezető? ugye amikor nem én vagyok a tulaj de valami főnök szerűség vagyok...
olyat találtam hogy boltvezető okj-s képzés, ahhoz feltétel az eladó képzettség
ez az egy módja van hogy ilyesfajta munkát szerezzek?
Ismerősöm elvégezte ezt a boltvezetőit, de semmire sem ment vele. Végül eladóként dolgozott szakmunkás minimálbérért.
Kis üzletekben vagy rokoni alapon vagy kihalás útján lesz valaki vezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!