Ha én magyar-történelem tanár szeretnék lenni és fő tantárgyam a magyar lenne, akkor osztatlan tanári képzésre jelentkezzek vagy a BTK magyar szakára? (Eger-EKF)
Figyelt kérdés
2014. aug. 3. 12:14
1/11 anonim válasza:
Osztatlanra. Csak Egert hanyagold.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem hanyagolom, mert az álmom oda bekerülni. Nem akarok sehová máshová menni, csak oda.
2014. aug. 3. 13:41
3/11 anonim válasza:
Miért akarsz ennyire odamenni? Ha az ELTE vagy Debrecen lenne az álmod, azt még megérteném. Ne szúrj magaddal, hogy az egyik leggyengébb iskolát választod.
5/11 anonim válasza:
csak úgy lehetsz tanár, ha osztatlan tanárképzésre jelentkezel, mert 2013 óta nincs más lehetőség tanárrá válni/az akkor felsőoktatásba lépők számára/
6/11 anonim válasza:
Osztatlanra jelentkezz.
Egyébként én is azt tanácsolom, hogy menj egy nagyobb nevű egyetemre. Nem ismerem az egri felsőoktatást BTK terén, de sztem egy ELTE, Pázmány, Debrecen vagy Szeged jobban hangzik. Persze, ha anyagi okok miatt nincs lehetőséged máshol tanulni, megértem.
7/11 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel sem az ELTE vagy akármelyik másik egyetem. Ezt fogjátok már fel.:(
Nekem nagyon tetszik az EKF, imádom Egert is és úgy alapból minden vágyam. Ne akarjatok lebeszélni róla, mert úgysem fog menni. Csak a kérdésre kértem választ, arra meg is kaptam és felpontozom.
2014. aug. 5. 17:57
8/11 anonim válasza:
#6 vagyok. Igazad van, ne haragudj. Végül is tényleg semmi közöm hozzá a magam részéről, a te döntésed, hogy hová szeretnél menni. Ezért bocsánatot kérek, nem akartalak lebeszélni róla. Viszont rossz szándék sem volt bennem, csupán tanácsot adtam.
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de akkor se :)
Engem valami láthatatlan erő vonzz Egerhez. Évek óta nem lehet lebeszélni róla. Más városban nem is érezném jól magam.
2014. aug. 5. 18:20
10/11 anonim válasza:
Ha nem akarsz jószándékú tanácsot elfogadni, akkor ne kérdezz. Az EKF meg gáz, még ha Eger tetszik is neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!