Sok mindenről lemaradok, ha nem megyek golyataborba?
Szia!
Hát két oldalról lehet a kérdésedet megközelíteni. :)
Én sem voltam 2 évvel ezelőtt gólyatáborban.
Amiről lemaradsz vagy észre fogsz venni az az h mondjuk első napon már mindenki ismer mindenkit (akik voltak gólyatáborban),ugye ez az első és legkönnyebb módja hogy megismerkedj leendő csoporttársakkal.Több infót megtudnak mert általában minden információt megkapnak a félévkezdés előtt.
Akkor én is kicsit el voltam keseredve mert ugyanazok okok miatt ami miatt te sem tudsz elmenni,nekem is ki kellett hagynom, viszont!......
Nem tudom melyik egyetemen/főiskolán hogy szervezik a gólyatáborokat,én csak a saját egyetememről tudok információt adni neked..
A gólyatábor arról szól hogy "hogyan idd le magad a sárga földig,(és ha fiú vagy) hány csajt kapsz meg a tábor ideje alatt! Fordított esetben inkább nem is írnám...sok a könnyűvérű egyed :)
Én személy szerint szeretek bulizni,de azt nem viseltem volna el h akarva akaratlanul töltsék belém az alkoholt,és különböző (sokszor primitív) emberek társaságában töltsek el "X" napot!
Most lehet hogy kicsit antiszociálisnak vagy gyp-snek tűnök,de hidd el nem vagyok az :D
Szóval röviden: lemaradsz az ismerkedésről,de ezt később ugye lehet pótolni,kimaradsz a szakod egyik legnagyobb közös bulijáról...viszont megúszhatsz kínos képeket,felesleges ivást,és ha nem bírod a "számomra túlontúl bevállalós" embereket,akkor nem fogod bánni h nem tudtál elmenni :)
Remélem segítettem! :)
Nyugi,nem fognak kinézni!
Én is azt hittem, de a beiratkozás napján pont egy olyan lány mellé sikerült beülnöm,aki szintén nem volt gólyatáborban,mert ő is komoly kapcsolatban élt,mint én.
Azóta is nagyon jó a barátságunk.
Nyugodtan hagyd ki!Nem maradsz le semmi olyanról,amit később ne tudnál pótolni! :)
(Első voltam :) )
Orulok,hogy nem vagyok egyedul :) semmelweisre, teged?
Koszonom a valaszokat, aranyosak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!