Nagy hátránnyal indulok az egyetemen, ha nem megyek
gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ilyen csak egyszer van az ember életében, meg jó is lenne, mivel egyáltalán senkit nem ismerek a karról... :D Viszont anyagilag nem állok úgy, hogy most erre tudjak 15 000 Ft-ot költeni. Szerintetek próbáljam meg kispórolni kajából? Legalább fogynék pár kilót, rám férne... :D Megéri elmenni ide? Igazából engem jobban érdekelne, ha a csoporttársakkal lenne csak, hiszen velük tanulok majd 4 évig. Mit gondoltok? Lúzerség nem elmenni? Gondolom, nem én vagyok egyedül, aki nem megy el. Nem lehet, hogy ebből is csak pénzt akarnak csinálni? 2 napra nem sok a 15 000? Bocsi, ha túl anyagias vagyok.
hát én örülök h anno elmentem a mienkre.megismertem csomó embert kötetlenebb körülmények között mint az egyetemen bármikor adódott.nagyon élvezte mindenki, életre szóló élmény volt - nekem.
2013. júl. 26. 08:21
2/18 anonim válasza:
Én sem tudok anyagi okok miatt menni. Akit meg kell ismerned, azt úgyis megfogod. :)
2013. júl. 26. 09:28
3/18 anonim válasza:
Csak saját tapasztalatból: nálunk a legtöbb ember nem ment el gólyatáborba, alig voltunk. És senkinek semmilyen hátránya nem származott abból, hogy nem ment.
2013. júl. 26. 09:47
4/18 anonim válasza:
Nekem nagyon jó élmény volt a gólyatábor és az összes barátomat, akik kitartottak suli végéig (7 év), ott ismertem meg. Persze lettek új kapcsolatok a képzés alatt is, de senkivel nem maradt meg olyan mély barátság, mint azokkal, akikkel a legelején összebarátkoztunk. Ott találtam lakótársat, tervezőtársakat. Mondjuk nálunk nem 2 nap volt, hanem 4-5, már nem emlékszem.
Összességében azt javaslom, próbálj meg elmenni. Az a kaját meg chipset nem fogod sajnálni néhány év múlva, azt viszont, hogy becsöppensz a suliba, ahol már összeszokott kis csapatokba verődve vannak a csoporttársaid és a gólyatáborról sztorizgatnak, azt igen.
2013. júl. 26. 11:52
5/18 anonim válasza:
aki elmegy, annak jó élmény, aki nem, az nem veszít sokat :) a diákok FELE nem megy el a gólyatáborba. én örülök, ha könyvet tudok majd venni, nem tudom kifizetni még a tábort is, nagyon sok a kiadás most hirtelen, és a diákhitel is csak októberben jön. szóval ne csüggedj, ha nem tudsz menni, sokan így vannak ezzel!:)
2013. júl. 26. 12:47
6/18 A kérdező kommentje:
Már van lakótársam.
Facebookon csináltunk közös csoportot, egyelőre ott próbálunk ismerkedni, ami ugye messze nem olyan, mint a személyes kontaktus, de mégis valami. Mivel kari gólyatáborról van szó, és nem olyanról, ahol csak a csoporttársakkal leszek, nem érzem azt, hogy nagyon elesnék az ismerkedés lehetőségétől. Vagy nem tudom... Ami meg a chipses hozzászólást illeti... Lehet, hogy te arra költöd a pénzed, de én nem. :) Főleg, mivel 20 000 Ft a havi kajapénzem.
Köszönöm a hozzászólásokat, még nem tudom, mi legyen...úgy látom, marha fontosnak tartják ezt páran...
2013. júl. 26. 12:50
7/18 anonim válasza:
Én sem voltam, és nem lett semmi hátrányom belőle.
2013. júl. 26. 14:06
8/18 anonim válasza:
Nem lesz belőle semmi hátrányod, de szerintem megéri elmenni, és 15 ezer nem sok két napra, bár máshová is el tudsz menni bulizni annyi pénzből.
2013. júl. 26. 14:48
9/18 anonim válasza:
15ezer nem sok két napra??:D melyik bolygón élsz?
2013. júl. 26. 14:55
10/18 A kérdező kommentje:
Látom, itt többeknek nem sikerült felfogni a mondanivalóm lényegét. Az, hogy kinek mi számít soknak, relatív. Nekem a 15 000 Ft az, mivel abból 3 hétig tudok enni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!