Vannak itt olyanok akik műszaki vagy IT területen tanultak tovább, de egyszerűen lemorzsolódtak, mert annyira nehéz volt (esetleg ismertek ilyen embereket)?
Anno mi 600-an kezdtul el elso evfolyamban a muszaki egyetemet, es kabe 120-an diplomaztunk 5 ev mulva ugy, hogy kabe egy tucat felsobb eves "bukott" vissza hozzank.
A lemarado 500-bol kabe 300-350 soha nem szerzett diplomat kesobb sem. Ugyhogy igen, ismerek nehanyat, de a kapcsolatot nem tartom veluk.
Igaz ez 15 eve volt (akkor diplomaztunk) de manapsag is hasonlo aranyok lehetnek.
Igen. Bár természettudományos szakra jártam (ahol talán még nagyobb volt a lemorzsolódás), rengeteg mérnököt is ismertem. Márpedig ha az ember ismer legalább három mérnökhallgatót, valszeg kettő nem fogja közülük a büdös életben elvégezni - tapasztalat.
Csak azt nem értettem meg soha, mi a madárajkának megy olyan ember bármiféle mérnöki szakra (főleg a biomérnökökre jellemző), hogy semmiféle matematikai és fizikai érzéke nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!