Minek érdemes tanulni? Egyszerűen már ötletem sincs.
Figyelt kérdés
fogalmam nincs, hogy minek kéne tanulnom így érettségi után. érdekel a művészet, de az olyan szakmákból nem lehet megélni. szívem szerint fotósnak tanulnék, de me már bárki nevezheti magát annak, ha van egy jó gépe és ott is a megélhetés aggaszt, tuti kéne mellé valami más munka is. még gondoltam vendéglátóiparra, illet fodrász képzésre esetleg közmetikusra. érdemes ilyenekbe elevágni? vagy esetleg pultos, mixer...? nagyon örülnék ha tudnátok nekem segíteni!2014. jún. 12. 11:08
1/2 anonim válasza:
Nem tudom, nekem több szakmám van, egyikkel se megyek semmire, szóval ha rájöttél a válaszra, akkor oszd meg velem is :)
2/2 anonim válasza:
nem így kell választani
sőt, nem is nagyon kell választani, azt csináld, amit szenvedéllyel szeretsz, amire az életed áldoznád rá, amiért képes lennél sok minden, vagy szinte mindent feláldozni
ha a fotózás ez, akkor csináld ezt
hidd el, ha valamit igazán akarsz, megteszel érte minden tőled telhetőd, és hiszel benne, hogy sikerülni fog, akkor biztosan minden rendben lesz ezen a téren
az a baj, hogy az emberekben elveszik a remény, elbizonytalanítják őket, és pesszimisták
és így nem lehet..
de egyébként mérnök, informatikus ezekkel tuti jó pénzért lehet elhelyezkedni
csak hát nem mindegy ugye, hogy mit csinál az ember egy életen keresztül, mert abból nincs másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!