Miert olyan nagy szam bekerulni egyetemre?
Először is minden előttem válaszolónak igaza volt. Ebbe korábban kellett volna belegondolnod, hogy akarod-e vagy nem. Akkor is tudtad már, hogy hány évig fog tartani. És tényleg most elvettél egy államis helyet egy olyan tanulótól, akinek lehet, hogy ez volt az álma és rengeteget tett érte!!! Fordított helyzetbe, gondolom ez neked sem tetszene!
A kérdésre válaszolva pedig én is örülök, hogy bejutottam. Gazdasági szakra felvételiztem és fel is vettek. Ezen a szakon is, ahogy a többi gazdasági szakon is magasan van meghúzva a ponthatár. Éppen ezért tudtam előre, hogy csak fizetősre fogok bejutni. Előre tudtam, hogy fizetősre be fogok jutni, mert a tavalyi pontszámhoz képest kb 150 ponttal több pontom van. Viszont azért örülök annyira, mert már 10. osztályban eldöntöttem, hogy erre az egyetemre, erre a szakra akarok majd járni!!! És most ez sikerül is! :)
Lehet, hogy a barátaid is így vannak ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!