Ha holnap felvesznek az egyetemre, hogyan tovább? Kapok tájékoztatást beiratkozásról, kolikról, költözésről egyebek?
Kapsz majd levelet nem sokára, amiben minden le lesz írva. Pl. hogy mi a neptun kódod, ahova majd be is kell lépned, mikor lesz tárgyfelvétel, mikor lesz gólyatábor, koli lehetőség, első hét programja stb. :)
Amúgy én már másnap megtaláltam a facebook-os gólyás csoportunkat, úgyhogy be is léptem gyorsan. :D Biztos nektek is lesz ilyen, úgyhogy keresgélj majd, ott is nagyon sok infót találhatsz.
Nyugi, mindenről értesíteni fognak :)
Hú, kicsit irigyellek, én most végeztem, neked meg ez az egész még előtted van.
Ha felvettek, kapsz majd levelet az egyetemtől (1-2 héten belül azt hiszem), ott minden le lesz írva, amit a beiratkozásról tudnod kell, meg a kollégiumi jelentkezésről is.
A leendő évfolyamtársaid meg szerintem egy-két napon belül úgyis betalálnak Facebookon, legalább is nálunk minden évben minden szaknak volt saját Fb csoportja már attól a naptól kezdve, hogy megjelentek a ponthatárok, aztán mindig ment a közös ötletelés meg infó osztás, így nem maradt le senki semmiről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!