Milyen módon kapok tájékoztatást arról, hogy felvételt nyertem-e a felsőoktatási intézménybe? És körülbelül mikor?
Figyelt kérdés
2014/2015 tanévről lenne szó (természetesen).
Tudom, hogy július 24-én húzzák meg a ponthatárokat, de milyen formában jön az értesítés?
2014. jún. 17. 21:32
1/2 anonim válasza:
Postai úton biztosan, illetve nem tudom van-e még ilyen lehetőség, de néhány éve jött e-mail és SMS is, ha kérted.
2/2 anonim válasza:
Ezen az estén minden érintett ott lóg az interneten, ahogy sorban kiderülnek az egyes intézmények pontjai. Pestiek személyesen mennek a Millenárisra, ahol pl tavaly volt a nagy ponthírdető buli. Tehát értesítés nélkül is egyértelmű abban a pillanatban, amikor kiderül az adott intézmény ponthatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!