Mihez kezdjek, merre menjek majd tovább?
Figyelt kérdés
Na szóval 15 éves vagyok most kezdtem egy közgazdasági suliban ügyvitel szakon. 10.-ben valószínüleg leteszem( vagyis megpróbálom letenni) németből a középfokú nyelvvizsgát és mellette még bejön majd az angol is azzal nem tudom mit kezdek majd...szóval az a problémám hogy ha meg lesz az érettségim meg nyelvvizsga stb. akkor mihez kezdjek? Mindenképpen menni akarok tovább, csak nem tudom merre induljak. Teljesen tanácstalan vagyok és azt sem tudom hogy mit szeretnék..:S Légyszi segítsetek. Minek érdemes menni? Vagy ne menjek tovább? Mi legyen? Köszönöm.2010. jan. 8. 19:10
1/3 anonim válasza:
Szia, szerintem még van időd ezen gondolkodni, elég messze van az érettségid, de addig is www.felvi.hu - itt elég sok infó van mindenről. Tartsd szem előtt ami érdekel és amiből jó vagy.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2010. jan. 11. 12:06
3/3 Majnár Sámuel válasza:
ha még aktuális amit kérdezel akk ajánlom a felvi pályaorientációs tesztjét
ne ijedj meg a nevétől, magyarul annyit tesz h mi az érdeklődési köröd és a tulajdonságod, és a végén kiadja h melyik képzési terület való neked
én is még előtte vagyok, de sokban segített nekem ez a teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!