Szerintetek hogy kezdjek el japánul tanulni? Menjek el egy nyelviskolába (ha igen, melyikbe) vagy vegyem fel minornak ELTE-n?
Nem szeretnék olyan válaszokat kapni, hogy ne tanulj japánul stb. (A KÉRDÉSEMRE szeretnék választ).
ELTE BTK-ra fogok járni anglisztikára. Nagyon szeretnék japánul tanulni.
1.Minornak elméletileg felvehetném, de nem tudom, hogy nulla nyelvtudással fel lehet-e.
2. Ha specializáció mellett minort is akarok, akkor a 198 feletti kreditekért 4200 Ft/kreditet kell fizetni.
3. Hol tanulnék meg jobban japánul: ELTE-n vagy esetleg egy jó nyelvsuliban?
Igaza van az előttem szólónak, még azok se tanulnak meg rendesen japánul akiknek ez a fő szakjuk szóval minorral csak nagyon alapszintű tudást érnél el ami egyrészt semmire nem jó, másrészt meg olyan szinten akár magadtól is megtudsz tanulni.
de szerintem valami könnyebb nyelvet érdemes lenne felvenned, sok szorgalommal bármeddig eljuthatnál vele ha önállóan tanulnál rá.. sok időt kell rászánni de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!