Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ismer valaki olyan gyógyszerés...

Ismer valaki olyan gyógyszerészképzésben résztvevő személyeket, akik amellett párhuzamosan végeznek gazdasági szakot (levelezőn)?

Figyelt kérdés
Lehetséges? Melyik évben kezdték el a kettős képzést?
2014. júl. 15. 07:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én levelezőn csinálok gazdasági szakot, a barátnőm nappalin gyógyszerészt. Ő egy nap többszörösét tanulja, mint én félévenként, és ez nem azért van, mert én tanulnék gyorsabban (valójában én vagyok ebben a bénább), hanem azért, mert tényleg több ezerszeres a különbség tananyagban. Szóval ... ha szakít rá valaki időt gyógyszerész hallgatóként, és érdeklődése is van, akkor nem tartom kizártnak, mert pár óra alatt ledarálná a féléves anyagot, csak a legtöbb esetben a gyógyszerész hallgatók annyira frusztráltak és annyira leterheltek, hogy hallani sem akarnának bármiféle párhuzamos képzésről.
2014. júl. 15. 11:29
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 melyik suliban tanulsz levelezon?
2014. júl. 15. 12:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Legoptimálisabb 3. éven belefogni másik szakba is. De mindenképpen valami gagyi levelezőt válassz, mert be fogsz dilizni, és ezt nem azért mondom, mert kételkedem a teherbírásodban, hanem mert tapasztalatból beszélek. Lehet csinálni persze komolyabb képzést is, de akkor semmi életed nem lesz évekig... csak a magolás, meg vizsga és vagy kimerülsz és beteg leszel, vagy tönkre mennek az emberi kapcsolataid, mert senkire nem lesz időd.... vagy ki tudja. Szóval én a helyedben kinéznék valami irtó gagyi gazdaságis fősulit, pl. Károly Ro.... és ott valami levelező Bsc a max....
2014. júl. 31. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!